1. Plata in Numerar:

Plata cu numerar se efectueaza integral in lei la ridicarea produselor de la sediul Frameworks Srl. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

2. Ordin de Plata:

In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face prin ordin de plata inainte de livrarea. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti prin email sau fax, o copie dupa dovada platii pentru a finaliza cat mai repede comanda dumneavoasta.

Pentru produsele care se livreaza pe baza de comanda se poate solicita un avans de cel putin 50% din valoarea produsului in cazul in care acestea nu sunt disponibile in stoc. Dupa confirmarea telefonica a comenzii se va emite o factura de avans si contractul de vanzare-cumparare. Vanzatorul va considera comanda lansata in momentul in care clientul va face plata conform facturii de avans primita. 

3. Plata prin Card la sediu (POS)

Se plătesc produsele folosindu-se card emis sub sigla Visa, Visa Electron, MasterCard sau Maestro prin intermediul terminalului POS din sediu RafturiOnline.ro

Se pot efectua plăți la sediu prin POS cu cardul (personal sau al firmei). Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Newsletter

Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și oferte speciale direct în inbox-ul tău.